ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи условия на www.pg-arts.com

Поръчка
След получаване при нас на Вашата поръчка същата ще бъде обрабтвана от наш представител.

Вашите поръчки могат да бъдат приети или обновявани до 16:00ч. в деня на изпращането им.

Поръчки след 16:00ч. ще бъдат обработвани на следващия работен ден.

Потребителят има право да се откаже от грешно изпратена заявка в рамките на 1 (един) работен ден от датата на подаването й, като уведоми за това си действие www.pg-arts.com
При междувременна промяна в статуса на даден артикул или подробности по доставката ще се свържем с Вас на посочените телефони за контакт и по и-мейл.

Вашият личен профил в сайта пази информацията за направените от Вас поръчки.

Цена
Цената на закупените продукти включва ДДС 20% .

Потребителите заплащат цената, която е в BGN (лева) и актуална към момента на заявяване на поръчката.

Сумата на поръчката Ви включва стойността на доставка.


Стойността на пратката Ви се формира от цената на продуктите и цената за услугата по тяхната доставка.

Удостоверяването на стойността по сделка става със съответно приложен към пратката документ.

www.pg-arts.com си запазва правото да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на своите клиенти.

При допуснати технически грешки в публикуването на сайта www.pg-arts.com има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.

Плащане

1. Плащане в брой с „Наложен платеж“

Стойността на поръчката се заплаща в момента на доставка на адрес или получаване в офис на куриерската фирма.

При получаване на стоките с опция „наложен платеж“ от друго лице посочено за получател е нужно да впишете в данни на получателя задължително и неговия телефонен номер.

При отказ от поръчка на вписаното за Получател лице или фирма същото автоматично води до отмяната и, като за същото се уведомява и Потребителя.

В случай, че Потребителя не бъде открит в срока за изпълнение на доставката на посочения от него адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, www.pg-arts.com се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и Потребителят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на стоки.

Внимание!

Отказ при доставяне или непотърсване на пратка, като действия на купувача относно поръчаните стоки се приема за отказ от електронния договор по сделката с www.pg-arts.com за покупката им.

www.pg-arts.com се освобождава от задължението си да достави заявените стоки и Потребитeлят губи правата си по извършената от него поръчка за доставка на стоки.

 Просрочване на регламентираните от съответната куриерска служба срокове на безплатно съхранение е съпътствано с дължими разходи по престой на пратката, като същите са за сметка на купувача.

 Отказ от електронен договор при доставка без валидни причини се счита за злоупотреба от страна купувача с установените норми за търговия.

www.pg-arts.com запазва правото си за такива случаи да прекрати незабавно без предизвестие регистрацията на абоната, както и достъпа му до ползване услугите, предлагани от електронния магазин.

Доставка и срокове
Вашите поръчки ще бъдат обработвани деня на получаването до 16ч.

Поръчки постъпили след 16ч. ще бъдат обработвани на следващия работен ден.

www.pg-arts.com си запазва правото да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, електронна поща на заявената от Вас поръчка. Това може да бъде направено във всички случаи на съмнение по информацията за потребителя, адресните данни както и заплащането по предмета на сделката.

В случай, че Потребителят откаже да предостави изискваната от www.pg-arts.com информация, касаеща изпълнението на поръчката, отказът от предоставянето й автоматично води до отмяна на поръчката с или без допълнително уведомление на Потребителя.

Ние работим с куриерскa фирма Еконт на територията на страната. Времето за доставка зависи от избора на вида на услугата по транспорта.

Срокът може да бъде удължен при официалните празници и/или почивни дни със срока на неработните дни.

Стойността на услугата по доставка е в зависимост от теглото и съответно избрания срок на доставка по тарифата на куриерската служба.

www.pg-arts.com не носи отговорност и не дължи обезщетение на Потребителя за случаите на забава по вина на куриера, извършващ доставката, поради невярна адресна информация на Потребителя и/или поради независещи от Продавача форсмажорни обстоятелства.

Адрес за получаване на пратката е посочения от Вас адрес в регистрацията или указан допълнително съответен офис на куриера (до поискване от клиента).

Промени в адреса на доставка и други потребителски данни след изпратена от Вас поръчка са валидни само за последващи поръчки, освен ако Потребителя не се свърже с нас своевременно за прилагането им към неизпратена поръчка.

Във всякакви случаи на възможно забавяне извън посочените срокове за доставка Вие ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

www.pg-arts.com не отговаря за междувременно настъпили промени в сроковете на доставка на съответната куриерска компания.

Внимание!


Всички спорове се уреждат чрез преговори на добра воля. В случай, че това е невъзможно, споровете се решават съгласно разпоредбите на българското законодателство.

Промоции

Обявените промоции важат само за онлайн поръчки през сайта www.pg-arts.com

Периодът на промоциите започва от 00:00 часа в дата на обявяването и свършва в 23:59 часа на датата на изтичане на периода.

Промоционални цени се прилагат съгласно обявените условия и са актуални само за обявения период. Те се прилагат само за отделна поръчка и само ако същата е изпратена с изпълнени условия от изискванията за ползване на конкретната промоция.

Поръчка отговаряща по стойности на условията на обявена промоция, но с неприложени от клиента валидни данни за ползването и (верификация на  код на промоцията) не постъпва и не се обработва, като промоционална по смисъла на обявените намаления.

При промоция изискваща минимална стойност на поръчка, общата сума от отделните суми на две или повече поръчки на един и същи потребител не е предмет на общо намаление за сумата на поръчките му.

Изискването за  минимална стойност се прилага към стойността за отделна поръчка и само ако същата отговаря на условията за намалението.

Стойността на доставката на поръчки не е предмет на намаления, освен ако това не е указано, като част от промоцията.

При случай на проблеми с наличността  на продукт/и/ от поръчка отговаряща на условията на обявена промоция, предмета на промоцията се запазва за останалите.

Намаление и Безплатна доставка, като условия от промоция следва да се отнасят само за онлайн поръчки и се прилагат съгласно обявените в сайта цени.

Упоменатите по-горе условия не се прилагат за продукти предмет на специално договорени цени или с други обявени намаления.

Поръчки с промоции съдържащи „безплатна доставка“ са предмет на доставка 2 работни дни. Изискване от страна на клиента за получаване на пратка при „Промоция или безплатна доставка“ във фиксиран час или експресно не се счита за част от условията на промоцията, доставката не е безплатна и е за сметка на получателя.

Условията за безплатна доставка са валидни само на територията на Република България.

Shopping Cart